صفحه اصلی / ▼دیگرOther / –عمومیPublic / اعجاز انجیر و زیتون (وَالتِّینِ وَالزَّیْتُونِ)

اعجاز انجیر و زیتون (وَالتِّینِ وَالزَّیْتُونِ)

وَالتِّينِ وَالزَّيْتُونِ

خداوند در سوره “تین”(انجیر) به این میوه قسم خورده است و دانشمندان
دین‌پژوه می‌گویند، احتمالاً علت آن است که انجیر، یکی از میوه‌های همه
چیز تمام است و کلکسیونی از املاح و ویتامین‌ها دارد؛لذا مورد توجه خاص
قرآن قرار گرفته است.

انجیر و زیتون در قرآنانجیر و زیتون در قرآن

اما این سوگند، ویژگی ظریف دیگری هم در بر دارد که موجب مسلمان شدن یک
تیم تحقیقاتی ژاپنی شده است. قصه از این‌جا شروع شد که یک گروه پژوهشی
ژاپنی، در بین مواد خوراکی به دنبال منبع پروتئین خاصی بودند که به میزان
کم، در مغز انسان و حیوانات تولید می‌شود. این پروتئین، کاهش دهنده
کلسترول
خون و مسئول تقویت قلب و شجاعت انسان است و بازتولیدش بعد از ۶۰ سالگی
تعطیل می‌شود.

ژاپنی‌ها فهمیدند این ماده فقط در انجیر و زیتون موجود است و برای تأمین
آن، باید انجیر و زیتون را به نسبت یک به هفت مصرف کرد.

بعد از ارائه این نتیجه یکی از قرآن پژوهان مصری نامه‌ای به این تیم
تحقیقاتی می‌نویسد و اعلام می‌کند که در کتاب مقدس مسلمانان، خداوند به
انجیر و زیتون در کنار هم قسم خورده. نام انجیر فقط یک بار و نام زیتون
نیز هفت بار در قرآن آمده است.

۱-Surah At-tin 95:1
۲-Surah Al-Anam 6:99
۳-Surah Al-Anam 6:141
۴-Surah An-Nahl 16:11
۵-Surah An-Nur 24:35
۶-Surah Al Muminun 23:20
۷-Surah Abasa 80:29

منابع انگليسي:

http://www.rohama.org/en/pages/?cid=80
http://www.scribd.com/doc/24591758/Fig-and-the-Olive-in-Quran-and-Science

درباره مدیر سایت

سعید حسینی هستم کارشناسی مهندسی نرم افزار مدیر سایت و علاقه مند به فناوری اطلاعات و تکنولوژی های نو علاقه مند به وردپرس و جوملا و مدتی افتخار همکاری با انجمن پشتیبانی وردپرس پارسی را نیز داشتم. مهارتهای نرم افزاری • وب : PHP , HTML , Java script , JQuery , asp , CSS & CSS3 , Dreamweaver • برنامه نویسی : Delphi , C ++ , C sharp • بانک اطلاعاتی : SQL Server , MySQL , Oracle • طراحی : Photoshop ورزش های مورد علاقه ام شنا و فوتبال و دوچرخه سواری هستند.

همچنین بخوانید

لیست بیماری‌هایی که با سبزیها و میوه‌ها درمان می‌شوند

لیست بیماری‌هائی که با سبزی‌ها و میوه‌ها درمان می‌شوند: کم خونی : هویج ، اسفناج …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *